Refurbishment of Montague Burton Halls of Residence complete

The project that began in March 2016 to create larger accommodation blocks and a social space at Montague Burton was completed in Autumn 2018. 

The new accommodation layout offers a number of nine bedroom flats with a kitchen, dining room, lounge, three showers, and three toilets as well as a four bedroom flats with kitchen, dining room/lounge with a shower and toilet.

A key objective of the refurbishment at Montague Burton was to improve communal space across the entire site. By re-designing the layout of each flat, we were able to provide our residents with dedicated areas to come together, both socially and academically further enhancing their student experience. The project will culminate in the summer of 2019 with the construction of a social hub creating a centralised meeting space for all residents of Montague Burton.

The new social hub is in the centre of the of the complex and opens onto the barbeque area and has a table tennis table and gym equipment.

This refurbishment project will enhance the student experience with its improved social spaces.

You might also like…